Доставка на храна

Заявете доставка на храна за Вашите близки в допълнение към ежедневните грижи:

Обедното меню включва доставка на супа и основно ястие по 300 гр. Можете да добавите и вечеря, която се доставя заедно с обяда, и се състои от още едно основно ястие и десерт по 300 гр.

Можете да заявите доставка от понеделник до петък или с включена събота и неделя.

Изберете от следните варианти, които са за 4 седмици:

Вариант 1. Доставка на обяд от понеделник до петък (20 доставки).

Вариант 2. Доставка на обяд и вечеря от понеделник до петък (20 доставки).

Вариант 3. Доставка на обяд от понеделник до неделя (28 доставки).

Вариант 4. Доставка на обяд и вечеря от понеделник до неделя (28 доставки).

1. Посочените цени са с включена цена за доставка

2. За да може да се получи храната, получателят трябва да има възможност да отвори вратата на куриера. Ако не е възможно, тогава можете да заявите посещение на наш асистент, който да получи храната и да помогне с храненето, ако се налага. Може да се наложи да предоставите ключ от входната врата на блока. Доставката е между 8:00 и 13:00 часа.

3. Заплащането за доставките е като абонамент за 4 седмици. Заявката може да бъде за един от посочените варианти, като други варианти, например доставка понеделник, сряда и петък - не се извършват.

4. Доставката на храната за неделя се извършва заедно с доставката в събота. В случай на по-особен график, свързан с национални празници, ще Ви информираме предварително.

5. Храната се приготвя в кухня-майка, която разполага с всички разрешения за дейност - приготвяне и транспорт на храна.

6. Храната е диетична и е съобразена с нуждите на възрастните хора. Винаги супата или основното ястие са месни, като второто основно за вечеря е постно, ако основното ястие на обяд е месно. В същото време това е храна, която не е пасирана и не е подходяща за тежко болни хора, които са на специални диети.

7. В таксата не е включена доставката на хляб и прибори.

8. При доставка на два комплекта храна се заплащат две такси. При внезапно прекратяване на доставките се възстановяват заплатените такси, считано от следващата календарна седмица заради планирането на доставките.

9. Доставката на обедно и вечерно меню се състои от две различни основни ястия.

10. Храната се доставя в опаковки за еднократна употреба, не е необходим обмен на съдове.

11. Храната включва стандартно меню, което е фиксирано и планирано за всяка седмица, например (всяка седмица менюто е различно):

ЗАЯВКИ

Ако сте клиент на Пиа Матер, може да заявите доставката директно на нас на телефон 0884 588 446.

Ако ви е необходима само доставка на храна без услугите на Пиа Матер, обърнете се директно към кухнята-майка (Ян Бибиян)на телефон 0884 244 213 в работни дни от 8:00 до 16 часа.