Награди и удостоверения

На 16.01.2014 списание "Човешки ресурси" проведе десета юбилейна церемония по връчване на Национален златен приз „Човешки ресурси 2013 г.”

В категорията Неправителствена организация бе отличена фондация Пиа Матер.

На 16 януари 2014 списание "Човешки ресурси" проведе десета юбилейна церемония по връчване на Национален златен приз „Човешки ресурси 2013 г.”. В категорията Неправителствена организация бе отличена фондация Пиа Матер.

На 04.12.2012 г. Пиа Матер спечели наградата на списание Forbes в категорията Качество на услугите за 2012 г. Наградата е за въвеждането на Teletask Info, система за предоставяне на социални услуги основани на доказателства, достъпни чрез платформата www.teletask.org.

Домашният патронаж стартира дейността си благодарение на спечелената награда в конкурса „Награда Empower 2010“ на Фондация „Empower United“ и Американската агенция за международно развитие.

Награда Empower 2010 за най-добри млади предприемачи Пиа Матер, Нина Димитрова, Марко Ганчев

Тук можете да прочетете повече за награждаването на Пиа Матер, както и публикации с наше участие. Кратко представяне на проекта можете да намерите тук.

Лиценз за Център за професионална квалификация от НАПОО:

Пиа Матер е регистриран доставчик на социални услуги от Агенцията за социално подпомагане за дейността Домашен социален патронаж в периода февруари 2011 - декември 2021 година. От 01 януари 2022 г. дейността се извършва съгласно лиценз за социалната услуга "Асистентска подкрепа", издаден от Агенция за качество на социалните услуги.

Като организация, която работи с клиенти и собствен персонал, имаме утвърдени процедури за работа с лични данни.