Бате Бойко

Dimitar Ganchev - Блог и коментари - Public

Като е неподготвен, защо го пуснаха на изпита миналата година?

По думите на премиера (по Нова ТВ, 18.06.2010), екипът му се е оказал не добре подготвен във финансово-икономическата сфера. Но от работата в сферата на сигурността и борбата с престъпността според...Expand this post »

Цитат: "Което е предимно емоционален, а не реален проблем, защото нито моя, нито твоя живот ще се промени съществено, ако магистрала Тракия я построи Пенчо вместо Генчо - важно е някой все пак да го направи.........."

Въпросът е, че на Софиянски основната задача беше да продава парцелите около околовръстното и в Южния парк. А бате Бойко закупи (да, с наши пари) обратно тези парцели и направи детелина по която минавам. Разтоварвам центъра и там трафика е облегчен. Софиянски продате 45 детски градини, бате Бойко строи нови. Имам апартамент в Приморско - и след 2 години ще стигам за 3 часа до него - защото Пенчо и Генчо приказват, а бате Бойко - все пак строи.

И най-важното - ще набие веднъж и завинаги обръча на смотаните юристчета, които си мислят,че нещо правят - а те ограбват:

- като съдии - защото знаят, че са последна инстанция и си правят каквото си искат;

- като адвокатчета, които търсят пролуки, кото техни колеги създават в парламента.

Да, бате Бойко няма да сложи на място циганите, които са 1 000 000 и ги храним с помощи;

Да, бате бойко няма да ни научи на предприемачество - всеки излиза от университета и се гордее, как се научил да си пише CV и мотивационно писмо, и как да си сложи костюма като ходи на интервю за да става роб на някой предприемач. Вместо да помисли каде какво липсва, да регистрира фирма и да почне да се бори.

Но той вдъхва една нормалност. Няма да взима комисионните за АЕЦ от руснаците, които всъщност ние ще поемем после от бюджет.

Така че може да се смеем на Дянков, но за първи път не ни управляват играчи, а смотльовци, които обаче учейки се в движение ще се научат.