Приемна за срещи в София

Приятели,

Всяко начало е трудно. В България - не само началото, всичко си остава така или иначе трудно.За нас голям проблем в началото беше провеждането на срещи с партньори, с които да работим по съвместни нови инициативи. Причината - нямахме собствен офис.Трудно е да те възприемат сериозно и да те смятат за надежден партньор, ако предлагаш срещи по кафета и заведения.Сигурни сме, че и други организации изпитват подобни затруднения, особенно ако не са от София и търсят свои партньори в столицата. Затова от 01.08.2011 започваме да предоставяме безвъзмездно приемната на фондацията за срещи на млади организации с техни партньори.

Нашата приемна е скромна - ние самите работим в нея по цял ден. Но ако можем да сме Ви полезни - заповядайте. Тук има кана за вода, така че ако си донесете 3 в 1 от нас ще е топлата вода. Има безжичен интернет.

Искаме да Ви предложим място за срещи, близко до метростанция, където 3-4 човека могат да проведат разговор и да се уговарят за партньорства.

Всеки вторник и сряда от 14 до 16 часа можете да ползвате приемната след предварителна уговорка. На практика можем да предоставим приемната за 2 срещи по 2 часа седмично.

Изпратете заявка за ползване на приемната на имейл info@piamater.org няколко дена предварително, разкажете с няколко думи за вашата организация и партньорите, с които ще се срещате.

Каним всички организации, които са регистрирани в публична полза и са решени със собствени усилия да реализират позитивна промяна в секторите, които работят.

Екипът на Пиа Матер

25.07.2011